GINO ROSSI

Colectiile Gino Rossi sunt sofisticat concepute, definintu-se prin precizia cu care sunt create, atentia la detaliu si finisaje de inalta calitate.

Sunt cativa ani de cand am fost intr-o calatorie in tinuturile magice din Toscana si apoi, intalnirea cu un distins domn a facut ca tara noastra sa castige putin mai mult stil si valoare.
O fericita oportunitate, colaborarea cu Gino Rossi a demonstrat ca si in Romania, productia si mentinerea calitatii pot gasi mediu favorabil eliminand in acest fel un vechi pas inapoi.
Multe sacrificii dar si un entuziasm nesfarsit, ajutorul, reciprocitatea sentimentelor unui parteneriat profesionist, acestea au stat la baza a ceea ce este acum Gino Rossi Production in Romania.

Un amestec de succes a punctualitatii britanice, preciziei germane si a stilului italian, un nume care a devenit cunoscut marilor branduri europene, care a fost ales ca model in tehnica de executie si a carui prezenta a fost sustinuta pe piata romaneasca.
O forta de lucru educata in baza principiilor faimoaselor fabrici italiene, echipamente tehnice de ultima generatie si credinta intr-un standard de calitate sigur face din Gino Rossi Production – Romania, atat un producator cat si un brand al carui scop este sa ajunga la barbatul pentru care eleganta semnifica mai presus de toate, traditie, stil, calitate si confort.

Close Menu
×
×

Cart